Tee lahjoitus

Voit tukea toimintaamme monella tavalla. Jäsenyyden lisäksi yksi parhaista keinoista on tehdä pieni lahjoitus. Kaikki toimintamme järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten jo pienikin lahjoitus auttaa!

Lahjoituksen voi tehdä helpoiten Setan lahjoitus-sivun kautta tai

vaihtoehtoisesti MobilePaylla lukemalla QR-koodi älypuhelimesi verkkopankkisovelluksella tai sovelluksen allaolevasta linkistä alta löytyvillä tiedoilla.

 


 

MP_RGB_NoTM_Logo+Type Horisontal Blue 


 

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerättävät varat käytetään Seta ry:n ja sen jäsenjärjestöjen ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen. Lisäksi kansainvälisten solidaarisuuskeräysten (esim. venäläiset ihmisoikeuspuolustajat, Baltian sateenkaariliike, Afrikan sisarjärjestöt) tuotot ohjataan lyhentämättöminä näihin käyttötarkoituksiin. Tarkempi käyttötarkoitus määräytyy lahjoituksen viitenumeron perusteella tai erityiskampanjoiden osalta se ilmoitetaan erikseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.