Jäsenyydestä

Vuoden 2020 jäsenmaksut:

  • 10 €, opiskelijat, työttömät, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelushenkilöt
  • 20 €, muut kuin yllämainitut
  • 200 €, kannatusjäsenyys (kannatusjäseneksi voivat toistaiseksi liittyä vain yhdistykset ja yritykset, mutta eivät yksityiset henkilöt)

Varaudu todistamaan olevasi oikeutettu alennushintaiseen jäsenmaksuun.

Klikkaa tästä linkistä päästäksesi Oulun Setan verkkokauppaan.

Mihin jäsenmaksusi käytetään?

Oulun Setalla on moninaista sosiaalipalvelutoimintaa, tapahtumatoimintaa sekä koulutustoimintaa Oulun seudulla. Vaikka suurin osa toiminnastamme toteutetaan vapaaehtoisvoimin, on toiminalla väistämättä myös kuluja.

Yhdistyksellä on useita vertaistukiryhmiä sekä harrasteryhmiä, joihin osallistuminen on ilmaista kaikille tukea kaipaaville. Lisäksi meillä toimii yksilöllistä vertaistukea tarjoava ilmainen tukihenkilöpalvelu. Jäsenmaksuilla katamme tukitoiminnasta aiheutuvia kuluja kuten tilavuokria, materiaalikuluja sekä vertaisohjaajien koulutukset.

Oulun Seta on myös tehnyt periaatteellisen päätöksen, että oppilaitoksille ja nuorisoryhmille suunnatut yhdenvertaisuus- ja moninaisuuskoulutukset sekä muut kouluvierailut järjestetään mahdollisia kulukorvauksia lukuunottamatta maksuttomina, jotta voimme osaltamme varmistaa asiallisen moninaisuus- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen saavutettavuuden kaikille Oulun seudun nuorille. Koulutusten toteuttamisesta aiheutuu kuitenkin kuluja (mm. kouluttajien kouluttaminen sekä materiaalit), joita jäsenmaksut osaltaan tukevat.

Osa varoista menee suurempien tapahtumien (mm. Vinokino ja Pride) suunnitteluun ja toteutukseen. Myöskin matka- ja järjestelykuluja syntyy kun käymme kouluttamassa, tiedottamassa ja osallistumassa erilaisiin tilaisuuksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Jäsentiedot

Jäsentietojasi käytetään ainoastaan jäsenrekisterin ylläpitämiseen sekä jäsenpostin toimittamiseen. Voit tiedustella rekisteritietojasi koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Voit päivittää jäsentietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info[at]oulunseta.fi.
Jäsentiedotteitamme toimitamme ensisijaisesti sähköisesti.

Kaikille jäsenmaksun maksaneille postitetaan uuden vuoden tammi-helmikuun aikana muistutus jäsenmaksun maksamisesta. Jäseneksi voi liittyä myös tapahtumissa.

Jäsenkortti

Oulun Seta lopettaa fyysisten jäsenkorttien käytön 2020. Sähköisen kortin voit ladata puhelimeesi ja käyttää sitä myös offline-tilassa. Mikäli haluat kuitenkin fyysisen jäsenkortin, voi järjestelmästämme tulostaa myös laminoitavan jäsenkortin.