Jäsenyydestä

Vuoden 2018 jäsenmaksut:

  • 10 €, opiskelijat, työttömät, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelushenkilöt
  • 20 €, muut kuin yllämainitut
  • 60 €, kannatusjäsenyys (kannatusjäseneksi voivat toistaiseksi liittyä vain yhdistykset ja yritykset, mutta eivät yksityiset henkilöt)

Varaudu todistamaan olevasi oikeutettu alennushintaiseen jäsenmaksuun.

Klikkaa tästä linkistä päästäksesi Oulun Setan verkkokauppaan.

Mihin jäsenmaksusi käytetään?

Yhdistyksellämme on toimisto, jonka vuokraamisesta ja käytöstä aiheutuu kuluja. Toimistollamme järjestetään muun muassa kokouksia, vertaistapaamisia sekä koulutuksia.

Osa varoista menee suurempien tapahtumien (mm. Vinokino) suunnitteluun ja toteutukseen. Myöskin matka- ja järjestelykuluja syntyy kun käymme kouluttamassa, tiedottamassa ja osallistumassa erilaisiin tilaisuuksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Jäsentiedot

Jäsentietojasi käytetään ainoastaan jäsenrekisterin ylläpitämiseen sekä jäsenpostin toimittamiseen. Voit tiedustella rekisteritietojasi koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Voit päivittää jäsentietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info[at]oulunseta.fi.
Jäsentiedotteitamme toimitamme sähköisesti tai halutessasi myös paperisena.

Kaikille jäsenmaksun maksaneille postitetaan uuden vuoden tammi-helmikuun aikana muistutus jäsenmaksun maksamisesta. Jäseneksi voi liittyä myös bileissä.

Jäsenkortti

Jäsenkortteja tehdään vapaaehtoisvoimin ja niitä postitetaan alkuvuodesta muutaman viikon välein. Korttia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info[at]oulunseta.fi, mikäli se ei ole saapunut postitse parin kuukauden sisällä liittymisestä.

HUOM! Jäsenenä saat tulevina vuosina VUOSITARRAN, joten älä heitä korttiasi pois! Mikäli korttisi katoaa, nimesi muuttuu tai tarvitset muutoin uuden kortin, voit ilmoittaa siitä uuden jäsenmaksun yhteydessä tai muulloin sähköpostitse info[at]oulunseta.fi.