Yhteistyö

Hei yrittäjä tai järjestön edustaja, haluatko olla mukana tukemassa paikallista ihmisoikeustyötä?

Olemme voittoa tavoittelematon ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisestaan, sukupuoli-identiteetistään tai sukupuolen ilmaisustaan.

Yritysten ja yhdistysten kannatusjäsenyys on merkittävä sekä taloudellinen että periaatteellinen tuki Oulun Seta ry:lle. Voit tukea ihmisoikeustyötä kannatusjäsenyyden kautta sekä tarjoamalla oman järjestön, osuuskunnan tai yrityksen osaamista Setan käyttöön. Kannatusjäsenet haluavat tukea järjestömme toimintaa ja ihmisoikeustyötä vuosittain maksettavalla kannatusjäsenmaksulla sekä mahdollisella yhteistyöllä. Toivomme kannatusjäseniksi myös seniorijärjestöjä, liikuntajärjestöjä ja ammattiyhdistyksiä.

Tarjoamme vastineeksi näkyvyyttä ja mahdollisuuden leimautua positiivisesti sateenkaarevaksi toimijaksi. Uusille nettisivuillemme on tulossa välilehti, jossa julkaisemme kaikkien yritystukijoidemme logot sekä linkin yrityksen nettisivuille. Kannatusjäsenen tulee maksaa kalenterivuosittain kaikille kannatusjäsenille yhtä suuri jäsenmaksu. Vuonna 2020 kannatusjäsenmaksu on 200€

Mikäli kiinnostuit tai sinulla on jotain kysyttävää asiaan liittyen, otathan yhteyttä!

Yhteistyöterveisin
Oulun Setan hallitus