Polyamoriaryhmä

Oulun polyamoriamiitit on suunnattu kenelle tahansa, joka on jollain tasolla kiinnostunut vastuullisesta monisuhteisuudesta eli polyamoriasta. Myös muualla kuin Oulussa asuvat ihmiset ovat tervetulleita mukaan.

Ryhmä kokoontuu tyypillisesti kerran kuussa. Vakioaikaa ei ole, joten kannattaa säännöllisesti seurata tapaamisia Oulun Setan kalenterista ja polyamoria.fi-sivuston kalenterista, jossa tapaamiset myös tiedotetaan. Toisinaan kokoontumisia on viikonloppuisin, toisinaan arki-iltaisin. Tarkasta aika ja muut tiedot edellä mainituista tiedotuskanavista ja tule mukaan!

Kokoontumisissa on yleensä vapaamuotoista keskustelua, joka suurimman osan ajasta käsittelee polyamoriaa eri näkökulmista. Usein kyseessä on tutustumista, hengailua ja ajatuksenvaihtoa, mutta riippuen kokoontuneen porukan dynamiikasta voi ryhmässä antaa ja saada esimerkiksi vertaistukea haastavassa elämäntilanteessa. Joskus kokoontumisissa on ennalta päätetty teema, esimerkiksi vierailevan asiantuntijan esitelmä ja siihen liittyvää keskustelua. Ryhmän vetäjät mielellään vastaanottavat ideoita ja ehdotuksia tulevien kokoontumisten ohjelmaa koskien.